Нека решим точния час на тръгване на колоната за Пловдив.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Час на тръгване за Пловдив в Събота - 10:00
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ъъъъъъ.....то най и аз се обърках. има един Лукойл но той е след караулката. преди това има ОМВ. къде ще е по-удобно? на Лукойла е пробвано и има места за доста коли - от там е тръгвала колоната за италфеста. предложения?няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerъъъъъъ.....то най и аз се обърках. има един Лукойл но той е след караулката. преди това има ОМВ. къде ще е по-удобно? на Лукойла е пробвано и има места за доста коли - от там е тръгвала колоната за италфеста. предложения?
Значи ЛукОйл!!!!
Айдееее дават го слънчице тогаваAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
такааааа.....нещо много вяло го даваме....ми колкото -толкова!
Остава 10:00 час за тръгване, което значи в 9:30 среща там. пиеме кафе, сок, вода или квото дойде и в 10:00 колоната потегля. няма да караме като идиоти за да няама сакатлъци не дай Боже! скорост от 130-140 км/ч е напълно разумна. с този темп ще сме в Пловдив към 11:20 някъде. айде някой от пловдивските колеги да си даде гсм-а и аз ще му звунна като сме на 20-ина километра от града.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Aко се съди по броя гласували, значи ще сме 7 коли, което не е малко.
Кой е виждал 7 GTV-та на едно място, а?
Аз само да питам, този въпросният Лукойл е на Цариградско, след като се мине под Околовръстното, така ли?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Eстествено, че ще си направим кефа, то нали това е идеята.
Тъй като съм новак във форума и никой не ме познава, ще си оставя тук телефона: 0878 666852, просто за всеки случай.
Ако някой има желание, може да направи същото, и в случай, че се изгубим по сложния път до Пловдив да можем да се намерим по жисиемите. :PAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Само внимавайте с ФВ-тата по магистралата,че утре им е събора на Калояново,и ше летат натамFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer
Остава 10:00 час за тръгване, което значи в 9:30 среща там. пиеме кафе, сок, вода или квото дойде и в 10:00 колоната потегля. няма да караме като идиоти за да няама сакатлъци не дай Боже! скорост от 130-140 км/ч е напълно разумна.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
Comment